неділю, 21 липня 2013 р.

Сторінка "Sea And The Flower"

Привітик усім, мої хороші=))) Ох, знаю-знаю...запустила я всю роботу=((( Але так потрібно було=((( Здавала диплом...вступні екзамени....на скрап часу не могла виділити....зате зараз...."відводжу душу"=)))...і чекаю результати, які наша любима "ЛП" відкладає з сьогодні на завтра, а завтра на післязавтра!!!
* * *
Ну, а тепер переходимо до найцікавішого=)))) Я зробила СТОРІНКУ!!! Все завжди ненаважувалась: то фото не надруковане, то матеріалів немає, то немає часу....короче, все чогось бракувало....та й цього разу бракувало, але саме головне було - ідея і настрій!!!! Отже, наважились і робіть!!!=)) Стільки задоволення від роботи,  тому розумію інших майстринь...як почала робити сторінки, то вже важко відмовитись від цього задоволення=))) 
Отже....та -дам.....
І ось ще підбірка детальок=)))
 
Буду рада як похвалі, так і критиці=))) Все ж вперше роблю сторінку, ще й такого формату=))) А...і буду знати на майбутнє, треба брати твердіший папір, тому що від спреїв і текстурної пасти його повело=(((

1)А допоміг мені чудовий скетч від Жажда Творчества 
2)Також мене надихнуло завдання від Киевского скрапклуба, а саме море!!!!
3) Задание 8. Минимум 5 пуговиц від Scrapberrys

Ну, скоро повернуся=))) Маю багато чого вам показати=)))
ХОХО!!!

5 коментарів:

  1. Сколько элементов и техник собрано в одной работе!
    Красота!
    Спасибо от блога "Жажда Творчества"!

    ВідповістиВидалити
  2. страничка очень красивая, такая многодетальная и интересная) Спасибо от Киевского скрапклуба, будем рады видеть снова в числе участников!

    ВідповістиВидалити
  3. Чудесная страничка! Столько интересных деталей и объема! Спасибо, что по скетчу "Жажда Творчества")))

    ВідповістиВидалити