пʼятницю, 31 травня 2013 р.

Магнітик!!! Щось новеньке=)))

           Доброї ночі усім скраперам!!!!! Напевно, тільки я в таку "рань" пишу пост=))))
   Ах, щось в мене сьогодні творчий настрій=))) Тому для вас сьогодні підготувала магнітик, на який мене Нюта надихнула=))) Тому кваплюсь виставити і мій "солоденький" магнітик=)))


І детальки:  знайшла такі ж чашечки і чайнички=))))



По завданню від "Территория талантов" "Сладкоежка"



 Заскучалася за ВАМИ!!! Знову хочу поринути в блогожиття!!! Щось я геть зовсім занедбала свій блогодомик=(((( Так ось=))) Трохи попишу.....якщо ще хтось читає....(навіть не знаю який самйлик поставити...)=))) (буде такий)!
Так ось, цей тиждень в мене такий насичений, що мені весь час все з голови "випадало"!!!! То мамуся моя 3 тижні "вчилася" у Львові, тому половину часу ми гуляли вуличками Львова=))) і що саме дивне, мама ще не зорієнтувалася де ми точно знаходимось=))) І ось у вівторок ми ходили в театр Зіньковецької....емоцій море!!! Я була в оперному 3 рази, але й в театрі мені теж сподобалось....3 години пролетіли незамітно=))))
   В політех, як посвячену воду ходжу=))) Все бігаю...то на одну консультацію....то на другу...то обхідний підписувати.....отже, диплом - це вам не коники з глини  ліпити!!!=)))
   Завтра вже з иаиусею їдемо до мене на "родину"=))) Моя найкраща подружка (перша дружка) виходить заміж наступної неділі....і так...у суботу в нас  "ДЕВИЧНИК"!!!! Ми плануємо з дівчатами для Юльчика цікавий деньок=))) Для початку чайок з тортиком..масочки.....манікюри....а потім...фотосейшн....і сауна....а ще (такий чутливий момент) ми попрощаємось з її холостяцьким життям і прізвищем....запустимо небесні ліхтарики!!! День обіцяє бути веселим=))))
   Хех...ви думали це вже кінець??? А ні, я ще в неділю їду до свекора на День народження, вже йому конвертик зробила...але про це пізніше=)))
   Ну все, мої хороші, солоденьких вам снів, хто ще не спить і весело дня, хто вже зранки читає=)))

Пока-пока, мої хороші!!!

1 коментар: