четвер, 13 грудня 2012 р.

А ось і конвртик!!!

Привіт, привіт, привіт!!!!! Усім, усім, усім!!!
А в мене сьогодні вже друга листівочка з новорічного обміну організований Яною =)))) Величезне спасибі Яночці за такий чудовий задум, задоволення отримала море...ні! навіть, океан!!!!=))))

листівочку і МЕГА-подаруночки я отримала від Лариси із Києва, обов"язково завітайте до неї=)))


Але перше розкажу, як я чекала цього конвертика!!! Вчора ввечері прослідкувавши за кодом, я побачила, що конверт вже у моєму відділенні пошти=)))) Ну все, думаю, завтра раненько встану, щоб забрати=)))) Але сьогодні зранку мене розбудила подруга, я з нею поговорила і побачила, що на годиннику вже 10:47!!!!! Я бігом збираюся ( тому що обід на пошті з 11 до 13 години!!! я ж би лопнула від цікавості до того часу=))) ), буквально за 5 хвилин і бігом біжу на пошту, хочу бігти навпростець але в сніг по коліна вгрузала=)))) І ось.....добігла на пошту (правда запізнилася на 2 хвилини), але дівчинка мило мені вручила посилочку=)))) Я з усмішкою до вух вийшла на вулицю і буквально в 5 м від пошти на колінах відкрила і любувалася своїм сюрпризом=))) А потім ще й з Назіком (чоловіком) перемацали кожну детальку на листівочці і подарунки=))))) Як мало для щастя потрібно!!!!=))))

А ось  і все багатство:
Чого тут тілки немає: папір, шнурочок, листочки, висічки фетрові, картонні, класнючі кліпси (чи як вони називаються), серветочка з милими ведмедиками..... Дякую, Лариса, за такі "вкусняшки"!!!!

Дякую, що завітали до мене!!!! Люблю і цілую!!!

2 коментарі:

  1. Очень рада, что нас познакомила страсть к бумажкам и прочим милым вещицам =)

    ВідповістиВидалити
  2. Я теж дуже рада, мені так сподобався обмін=))) Дякую за стільки радості=))))

    ВідповістиВидалити